Результати виборів. Місце українців Луганщини.
У коментарях до матеріалу "Інавгурація". Я запропонував зібратися для проведення наради (чи як назвати) учасників Ворохобника.
Необхідні задачі перед зборами:
- аналіз причин негативних наслідків виборів Президента України.
- внесення коректив до форм нашої діяльності.
Бажані учасники - найперше - всі активні і не дуже учасники Ворохобника.
У даній гілці форуму пропоную обговорювати деталі проведення: дати (максимально зручної), формату тощо. Будь ласка, не оминіть увагою.
Біда № 1 - чистоплюйство! Ми такі тут всі свідомі, що із жидівкою, чи вірменкою, чи ???? на 1 гектарі поряд голосувати не підемо.
Біда № 2 - боягузи! Для чого проти себе піднімати синій Схід, блакитну Луганщину, або сусідів-регіоналів.
Біда № 3 - крайнєхатість. Наш кандидат (Тягнибок, наприклад) не пройшов, отже у 2 турі нам робити нічого.
Біда № 4 - політична сліпота! Зациклилися на націоналістичній ідеї і можемо прогавити не тільки державу, а й націю.
Біда № 5 - невміння рахувати. Ну, до чого ж все просто прораховувалося, всього три варіанти: варіант 1 - Янукович-президент. Варіант 2- Юля-президент, варіант 3 - Юха (малоймовірно, але можливість все ж була).
Біда № 6 - бліда організаційна немічь! Просив же допомоги, допомогли - дали аж 3 людей.
Та, ну... Таких свідомих аж менше 5%.
Краще поговорімо про те, коли зберемося. Нас уже тут активно спілкується близько 5-ти осіб. Впевнений ще є люди, які читають, але нічого не пишуть.
Я пропоную, кожному скласти щось подібне. Але також із зазначенням пропозицій до виправлення ситуації. Але зустрітися і прийняти спільне рішення вживу.
На мою думку, у цьому є сенс... Виправте, якщо хтось вважає інакше.
* Відсутність діалогу. Кожен тягне ковдру на себе або боїться в загальній масі втратити своє обличчя (що в результаті дає повне гузно, вибачте-хто в ліс, хто по дрова). За цілісну і потужну співпрацю усих сил середньої та нижньої ланки з націоналістичних партій та позапартійних. Суспільно робити треба, а не волати, хто більше любить Україну.
* Немає чіткого плану дій. Всі такі спроможні щось чинити, а далі власного носа - повний геп. На що здатні, крім політичних акцій та заяв про вияв непокори? Немає критичного аналізу помилок минулого. Бездарність у керуванні та втрата можливостей партійними лідерами.
* Проблема кадрів, їх постійна нестача. Долучати молодь можна через літературні читання, музичні заходи або винаймання маленьких кінозалів.Відродження нації через культуру, духовність, розвиток особистості . Дух побратимства, братерства виховується працею у пластах та спортивно-руханково-квестових заходах. Ще є час.
* Страх вилучити себе, псевдошпіонізм. Можеш ходити повз сусіда і не знати, що він потенційний однодумець. Більше розголосу, позбавляння легкого фльору напівзаконності з національної ідеї.
* Комуністичні кліше. Ми так і залишилися для непроінформованої маси чортами з рогами.
Нащо виправляти,якщо ти правий, друже Зірвидах. Ти хочеш зробити щось на зразок "Нашої Хати", де є зібрання дописувачів?
Ти хочеш зробити щось на зразок "Нашої Хати", де є зібрання дописувачів?
Так, щось штибу того.
Моя пропозиція: давайте, зустрінемося "активом" нашим тутешнім. Щоб надалі діяти відповідно до висновків, до яких дійдемо спільно. Я вважаю так. Негативу на адресу "національно-патріотичних сил" і без нас через край. І не наша задача його плодити. Хай нам наші вороги розказують які ми "не такі".
Я вважаю, що такі збори були б не зайвими. Тим паче, як багато хто тут уже зауважив - необхідний аналіз. То зробімо його.
Пропоную таке: цей день має бути суботою, бо це перший вихідний день. Зустрітися десь годині об 11-й. Щоб вистачило часу. На зустрічі із собою мати: сформульовані проблеми і зауваження, сформульовані шляхи подолання, або як мінімум бачення, чи хоча б напрям. Максимально близько до нас. Бо якщо ми будемо вказувати пальцем кудись "назовні", то з великою імовірністю - нічого не вирішимо.
Добра ідея для мешканців Луганську
Я у географії не дуже... У нас тут є Рубіжне, Сіверодонецьк, Слов’яносербськ. До Дідка ми вже бувало їздили, і ДідОК у нас бував. Для Сіверодонецька і Рубіжного - звісно ж поїздка - це буде ціла подія. Скільки коштують квитки Рубіжне - Луганськ, і Сіверодонецьк - Луганськ... Можна подумати про часткове відшкодування вартості.
Я пропоную Луганськ, бо точно знаю: місце для зустрічі - є.
Та не в грошах річ, друже Зірвидах. За для такої справи хіба ж гроші рахувати? Та поки ви до нас, хоча б на півдня ))). Якщо ця добра ідея втілиться, можу тільки командирувати до вашого товариства свого чоловіка, Живосила Лютого. Збори з музикою, я пам"ятаю, ти "Меч Арея" любиш. А так, родиною, зможемо вирватися лише влітку - в нас дитинка ще дуже маленька для двохгодинних переїздів.
Якщо я потрібен, прошу пропустит цю суботу - заняття. А у принципі, я - за!
Цю суботу, я теж думаю, що варто пропустити... Так би мовити "свято №8" :-). Біганина, метушня... А от про наступну вже можна говорити.
Най буде так.